Tröttis.

Hellå! Jag ligger kvar i sängen en dag som denna. Huvudverken kommer smygande och det betyder.... Snart är det match på G. Ska väl pallra mig upp ur sängen och ta lite käk snart. (Jag mobilbloggar för er som inte snappade upp det.) JAPP, så är det. Ni för ha en skön lördag frieeeends så hör jag av mig senare.


Massa grym musik.

Jag såg en katt förut.. men jag trodde på allvar att det var en apa. Haha, tänk om alla katter hade varit apor istället, det hade ju varit grymt coolt!? På tal om ingenting så äger min musiksmak verkligen! Checka dessa låtarna bara liksom, den första är nästan oslagbar! Sammy Adams!!!!!!!

Tre gånger.

Vad gör man när man ska äta på sitt rum? Tar en bricka med mat på. Det har jag uppenbarligen gjort 3 gånger.

Kameran har kommit.

GISSA VAD SOM ÄR I PÅSEN?....................... MIN KAMERA! Det var bannemig i grevens tid den blev klar alltså! Jag behöver den ju under påsklovet. Vet ni vad jag ska göra då? Jag ska göra någonting som jag aldrig har gjort förut, hehe. Ska bli galet roligt!

Hairspray.

Haha, söta hårsprayer va? Den lilla är ju bara för cool.

Prov,prov,prov,prov,prov.

Imorgon har jag prov IGEN. Senast jag hade prov var idag. Jag har aldrig varit så oförberedd inför ett prov som inför detta. Inte nog med det är det i ämnet fysik också. ORKAR INTE.
HIMLA TUR ATT DET ÄR FREDAG IALLAFALL!
Fick denna låten länkad till mig och OUUUUUF vad tung!

Bra där tilda!

Alltså haha! Vet ni vad jag gjorde idag? Jag missade munnen när jag skulle dricka, så istället för att få vattnet i munnen hamnade det i knät och i maten. Haha hur lyckas man glömma öppna munnen när man ska dricka liksom?

Svårt att välja vilket tv program man ska se!?

TJENIS!
Kom nyss hem efter lite fotbolls-lir. Jag lirade som aldrig förr.., eller? Haha, nä. Jag sprang mest runt och inte gjorde någonting förutom att skratta. Snart är det ju Champions Leuge på tv också, Milan - Barcelona. Det måste jag ju se. Fast.. då har vi ju det där plugget som ligger och knager. Tror ni jag klarar av att plugga och kolla på fotboll samtidigt? Klart jag kan, jag är ju tjej. Tjejer kan ju göra flera saker samtidigt väl? Haha, blink*** FAST senare kommer ju Djungelns Drottning också. Hmmmmm. Nu blev det svårt. En sak är säker iallafall, jag ska ta en varm dusch & sen äta omelett! NAAAMNAM! Sen får vi se vad jag väljer att titta på ikväll, haha.
Här kommer en låt, japp. Den är bra.

Tröjan bak-och-fram.

Här kommer en sann grymmis från snyggingen Chris Brown. Snart ska jag hoppa i träningskläderna för att lira lite boll. Igår glömde jag berätta att jag hade råkat ta på mig tröjan åt fel håll. Snyggt att gå omkring med en tröja bak-och-fram liksom? Inte så tjusigt kanske.

-

Nu är citat-tilda igång igen.. Dessa två citaten tycker jag om.
Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

I could never explain
What I hear when
You don't say a thing


Galet grym.

Jag har inte länkat denna låten här än va? Galet grym!

Plugg.

Halloj!
Somnade lite lätt i solen efter skolan och fick lite färg faktiskt. Annars har jag pluggat 4 ämnen idag (efter skolan). Stackars min lilla hjärna som har plågats så. Som ni ser på bilden ligger jag i shorts, lyssnar på musik och pluggar. Ser rätt soft ut va? Man får ju göra det bästa av situationen när man ska plugga.

Allstar weekend.

Okej, hittade lite fler grymmisar!

Superman.

Mycket uppdatering det har blivit idag.... fast nä. Uppdaterade ganska mycket igår faktiskt ju, så det är lugnt eller? Funderar på att spela lite basket imorgon faktiskt.. Hm. Det ska tydligen bli hyfsat väder så why not? Snart ska jag nana, men först ska jag lyssna lite på denna goa låten!

Goodnight.

Jag äger ju på att uppdatera med bilder med tanke på att jag inte ens har min kamera tillgänglig! Fast det blir inga mer bilder för idag, för nu kom john blund och hälsade på. GODNATT!

Beautiful day!

NU ÄR DET VÅR!
Firat pappas födelsedag med våfflor idag, hur gott som helst. Vädret har verkligen varit på topp också!
Gillar mina naglar.
Vädret var verkligen på topp!
Man måste skydda sig mot solen så man inte bränner sig ju.
Tråkigt plugg..
..blir bättre med grym musik!
VÅFFLOR!
Soft!

Rio.

Jag har ingen aning om vad de sjunger om, men jag gissar på att de sjunger om att åka till Rio?
Svängig iallafall!

Naglar.

Det var ett tag sen jag fixade mina naglar, så ikväll gjorde jag en makeover på dem. Först målade jag dem gröna med blommor på (se bild nedanför), men jag blev inte riktigt nöjd. Jag kände liksom inte att jag ville gå runt med dem. Därför tog jag bort och målade tipparna orangea som jag sedan "suddade ut" ju längre upp på nageln jag kom. Sedan la jag på lite tigerstreck! VOILA! Det trivdes jag mycket bättre i!
Alltid lika svårt att välja färg.
Såhär såg naglarna ut först, blev inte alls nöjd.
Såhär ser dem ut just nu! FETA VA!?

Städ-lördag.

Nu har jag nog världens renaste rum. Städat, möblerat, bytt gardiner och allt möjligt. Så nu är mitt rum somrigt och fint! PERFEKT!
Jag hittade en fin låda.......
...som jag la klockor i.
TADAAA!
Ser ni den lilla svart pluppen i vecket? Den har snart suttit där i ett år utan att ramla ut. Ganska sjukt. Kommer så väl ihåg när den fastnade där och den får gärna sitta där ett tag till. (Haha!?)
Min fina väska!
Haha, mitt röda läppstift (!?)
Ordning bland kläderna.
När jag öppnar min byrå möts jag av denna underbara synen nu mera.

Grym låt + nya högtalare!

Pumpar grym sommarmusik med mina nya högtalare! Snacka om att basen blir grym!
Man får verkligen summerfeelings av både låten och videon!

Strålande väder.

Hejsan solstrålar!
Vilket awesome väder, huh? LOVE IT! Lirade lite fotboll på rasten idag, och SHIT vad varmt det var! Eller ah, jag sprang ju inte överdrivet mycket faktiskt, men det var varmt ändå. Vi köpte glass också! NAMNAM! Jag fullkomligt älskar den glassen som jag åt idag! Jag älskar den så mycket att jag hann äta massa på den innan jag tog kort.. Efter skolan chillade jag i solen med mina brillor och grym musik i öronen. Jag hade lite svårt för att sitta still, så jag knäppte massvis med bilder med min mobil. Bilden på myggorna ser lite somrig ut huh? I LIKE IT! JAG FICK ETT SAMTAL OM MIN KAMERA IDAG FÖRRESTEN! Den kommer under nästa vecka. GRYMT!

22 Mars.

Har egentligen ingen tid för bloggen idag, men jag måste bara kika in här och säga att jag åt 4,5 muffinsar idag! + massa strössel, frosting och choklad! Haha låter gott va? Det var det kan jag lova. Sen på kvällen blev det en liten sväng till staden och jag fick kollat på en bikini. Så himla bra! Fastnade för en tröja som jag kanske svänger förbi och köper imorgon. Jag får se. Idag är det papis födelsedag också! Grattis! Nu är jag megatrött, så jag ska försöka kamma ut mitt hår som just nu är trassligast i världen och sen ska jag lyssna på grym musik och sedan nana. Vi hörs imorgon sötnosar! Puss.

Blue sky.

Himla vackert väder ute idag hörrni!

Seriously?

Allvarligt, hur kan fickan knyta alla möjliga sorters knopar som jag inte ens kan själv? Detta händer VARJE gång hörlurarna ligger i fickan och jag är nog inte ensam om detta.

Chris Rene.

Allvarligt, hur grymma !? Killen äger.

Curly hair.

Vet ni hur fint jag tycker lockigt hår är? Visserligen är inte mitt hår lockigt på bilden, men ni förstår. Det är superfint med lockar! Jag (som ni kanske vet) flätar mitt hår på kvällen för att få vågigt hår. Då är det bara att ta ut flätorna på morgonen och ingen värmetång som förstör håret behövs. Bra va? Fast det är klart att håret tar stryk av detta med, men jag tror ändå att det är värre med värmetänger. Jag trivs nog bättre i vågigt hår än platt tror jag.. även om platt hår också är himla snyggt.
Såhär såg mitt hår ut idag.

Gottigott.

TJENARE!
Jag gjorde smoothie idag igen. (Alla mina inlägg handlar om smoothies ju haha.) Fast detta var mer som en belöning för att jag gjorde ett prov idag, hehe. Jag får nog sluta tänka så med tanke på hur många prov vi har. Jag redigerade bilden i min nya app: Photo Glitter och jag är inte säker på hur kvalitén blir.. men jag hoppas att ni kan leva med att bilden kanske inte är så bra. Den var himla god!

Musiktips.

Hur fantastiskt är det inte om man får musiktips när man har lyssnat slut på sina egna grymmisar?
Det är awesome!

Oboy/Milkshake/smoothie.

HEY!
När jag kom hem gjorde jag oboy eller nått. (Eller det skulle egentligen bli en smoothie, men det fanns för lite glass så det blev en blandning mellan smoothie och milkshake.) God blev den iallafall!

Resan tillbaka till den vita massajen.

HEJ!
Jag har äntligen börjat på den tredje och sista boken, Resan tillbaka till den vita massajen. Jag har läst de två innan och är nu inne på den sista. Jag rekommenderar verkligen böckerna! Det som jag tycker är mest intressant är att det inte är påhittat, utan att det är verklighetsbaserat. Jag ska nog lägga mig och förlora mig in i Afrikas värld ett tag till. Ha det så bra så hörs vi imorgon! PUSS.

Jamie Foxx.

Hej på er!
Har absolut ingenting att säga, så ni får en grymmis istället. Vi hörs när jag är på bättre humör igen.

Var tvungen att berätta detta.

OH HERREEEEGUD!
Precis hittat det linnet som jag har letat efter!!!!!!!!!!!!!!! WOHO!
Ska klicka hem det!

Welcome to my life.

Nu ska jag ta en alvedon & äta massa godis. Hejdååååååå.

Arg som ett bi.

Idag är jag arg. Arg som fan faktiskt, så prata helst inte med mig. UH. Fick inte gjort några ärenden alls idag, allt blev pannkaka. ÅHHHHHHHHH. Jag ska isolera mig i mitt rum resten av dagen med plugg antagligen. Hur kul på en skala? ÅHFY. Fast jag ska nog läsa en bok istället tror jag. Denna dagen kan väl bara dra? Hejdå.

Chris.


Corbin Bleu.

Hejsan!
Idag fick jag reda på vart min kamera håller hus, och den kommer nästa vecka. WOHO! Då ska bloggen bannemig piggas upp lite. Jag ska faktiskt snart lägga mig och sova.. är det okej att lägga sig vid 22.00-tiden på en fredag? Såklart det är! Jag somnade på bussen idag, usch alltid lika hemskt när man vaknar och inte har en aning om vart man är. Jag är iallafall galet trött i både kroppen och huvudet så ska snart nana tänkte jag. Imorgon tänkte jag fixa lite grejer till påsklovet, AWESOME! Kan ni gissa vad jag ska göra på påsklovet? HIHI. Här kommer en skön låt från grymmaste Corbin Bleu.

Glass i stora lass.

Hallåå!
Japp, nu är provet avklarat och det kändes faktiskt bra för en gångs skull. Dessvärre har jag inte hört någonting från min kamera, kanske har någon kidnappat den och inte tänker lämna tillbaka den till mig? Nädå. Jag måste ha den snart, ser ni hur min blogg ser ut? Tråkig jag vet. Den handlar ju mer om musik&mat än om foton. MEN jag har ju som sagt inte min kamera tillgänglig, så det får bli min ursäkt. Nu är klockan faktiskt mycket, och jag måste ladda för praktiskt prov i både biologi & fysik imorgon, så lite sömn hade inte suttit fel kanske? Det ska bli så skönt med helg va!? Eftersom att vi har haft fett mycket prov nu det sista belönade jag mig med glass i stora lass. NAMNAM! Lekte lite proffsig och toppade med choklad. Fint va?
Kass bild, jag vet.

Djungelns drottning, ett underhållande program!

Halloooo där!
Jag har just kollat på djungelns drottning på 5:an. Haha, underhållande program det där! Dock inte så smart att jag kollade på det med tanke på att jag har prov imorgon och egentligen behövde plugga. Det ska jag försöka göra nu, fast jag är alldeles för trött. Jaja, jag hör av mig imorgon då äckelprovet är över. GODNATT FINISAR!
Min mat todaaaaaay!

Utveckling.

Det var som det var
tills det blev som det blev
Det blir som det blir
när det är som det är
Det är som det är
tills det blir som det blir
Faran är att det det blir som det var

Knock you down.

Uppdaterar mer senare.

'

IDAG HAR JAG NAMNSDAG!

James Morrison.

Jag har varit superduktig på att både plugga och uppdatera idag. Under morgondagen väntas ett 3 timmars långt prov. GODNATT.

Picknick.

HUR NICE VÄDER!? Ja, hur nice som helst. Tog en liten picnick ute i trä-soffan och softade, tills jag såg alla spindelnät överallt. Kan det varit då jag blev så rädd och spillde oboy på mig tro?
Usch, ser ni hur smutsig min klocka är?
Min goda oboy som jag spillde på min tröja.
Mums!

Dagens loooooooooki!

WOAAA, mitt hår blev toppen idag! Någon dag får man ju ha en bra hårdag liksom. Som den klant jag är spillde jag oboy på min tröja idag. UHUUU. Men jag var snabb som blixten på att torka bort det så det syns knappt längre.

Jag censurerade ansiktet först, sen kladdade jag över med svart. Om ni undrar varför det ser så konstigt ut.

Hård danslärare.


Chris Brown.


Update.

Vad tusan hände här? Min uppdatering har nog aldrig varit sämre. Haha. Idag hade jag himla kul vid lunch, då köpte jag och några kompisar glass och gungade i det fina vädret. HUR NICE? Ja, väldigt roligt faktiskt. Har galet mycket plugg och grejer just nu & min kamera är ju fortfarande på lagning. UH, JAG VILL HA DEN NU! Jag har inte suttit vid datorn knappt alls idag faktiskt och har därför ingen grym musik att tipsa om heller. Vad är det här egentligen? Min blogg har haft bättre dagar om man säger så. Jag får se hur uppdateringen ser ut imorgon eftersom att jag har ett fett prov på 3 timmar (!?) dagen efter som det ska pluggas till. ORKA!

Kameran är fortfarande på reparation.

Heeeeej!
Jag mår inte så jättebra. Uh, jag har inte tid att vara sjuk. Jag hoppas verkligen att min kamera är klar snart. JAG BEHÖVER FRÄSCHA UPP BLOGGEN MED LITE NYA BILDER, RIGHT? Nu när jag är fotosugen har jag ingen kamera. UH. Hm, vad har hänt det senaste dygnet som ni kanske vill veta? JA, JUSTE! Jag kikade igenom facebook lite igår och då ser jag en utav mina bilder pryda ett skivomslag. Ja, alltså en egengjord skiva då såklart. Men ändå, hur fräckt? Jag blev jätteförvånad och självklart blev jag glad. Jag har förresten funnit ett par sanna bloggar som jag verkligen diggar. De är mycket bättre än storbloggarna enligt mig. JAPP, nu vet ni det.

Små korvar.

En dag ska jag ha en sån här liten korv. Hahaha, kolla på 0.17 när en sötnos går in i en annans rumpa.

Hahahahaha.


Melodifestivalen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag se på Melodifestivalen. Jag har inte bestämt vem jag hejar på än.. men Loreen är bra. Fast det är Danny med. Dead By April och Ulrik också. För att inte tala om David Lindgren, GALET GRYM! Fasen vad svårt det blev nu. Melodifestivalen har förövrigt varit grymt i år tycker jag.

Hunter.

Nu vet jag hur ekorrar låter!!!!!! När jag var ute förut hörde jag ett skrik och såg att en ekorre blev jagad av en katt i ett träd. Hahaha. Bilderna är urkassa, men kolla hur lömsk katten ser ut! Ja, jag har fotat med min mobilkamera. Ett sant ögonblick där jag skulle behöva min riktiga kamera.

Kap.

HELLU!
Idag blev jag 50 riksdaler fattigare. Dessa brallorna kostade egentligen 499:-, men de reade ut dem för 50:-. Tror de kommer från märket Saint Tropez. Jag är verkligen ingen märkesnörd, så jag har ingen koll på vad det är för märke ens. Jag vet precis hur jag ska matcha dem. VÄRT!
Dålig bild, men vem bryr sig?

Lyckad kväll, jaaaao!

Haha!
Kvällen igår blev en aaaaaning lång. Kom inte i säng för än den lilla visaren på klockan stod på 3. Tog en rejäl sovmorgon idag och nu sitter jag med datorn utomhus och funderar på när jag ska orka plugga. Kvällen igår blev iallafall sjukt rolig! Jag har verkligen inte några problem med att skämma ut mig. Haha. Eller jo ibland, om jag gör någonting helt galet pinsamt. Men oftast bryr jag mig inte. HAHA, igår var vi lite wild and crazy and i liiiike it! Nu ska jag nog plugga lite på instrument. Haha, nu kanske ni tänker: Ska du som är så omusikalisk läsa om instrument? VARFÖR? Jo, jag ska ha prov på det, så det hade varit bra om jag vet skillnaden på en fiol och trumpet. Lets go!

Tjolahopp!

Hej!
Idag har jag ätit både pizza & tacos. Jag orkar inte blogga en fredag som denna, för vet ni vad jag ska göra? Jag ska träffa mina underbara vänner! Så snart ska jag ta en dusch och senare ska vi bege oss in mot staaaaaden. JAPPJAPP. Eh, jag uppdaterar inte mer ikväll. NI FÅR HA EN GRYM FREDAG, FÖR DET SKA JAG HA! Puss.

Eminem.

Woaaaa, piggnade just till efter allt degande idag. Tänkte ta en powernap, men det blev inte så, jag bara låg i sängen och vilade. Det var välbehövligt efter en lång skoldag, fast nu kom jag på att jag har läxor tills imorgon.. Jaja. Eminems stämma får hålla mig sällskap under pluggandet. Herregud vad bra dessa två låtarna är.

Mat&Musiktips!

Haha, nästan alla mina senaste inlägg handlar om mat, eller okej, 2-3 inlägg. JAG GILLAR MAT. Speciellt choklad och sura nappar (om det räknas till mat.) På tal om mat, så ska jag göra ett hemkunskapsprov imorgon. Synd att inte provet handlar om att äta, då hade jag nog fått högt betyg. Min blogg ser megatråkig ut när jag inte lägger upp massa bilder förresten. Men min kamera är ju fortfarande på kamerasjukhuset och repareras. Ni vet gummit som sitter runt objektiven? Det är så slitet att det har släppt (!?). Tur att det ska bytas ut.
Tänkte tipsa er om två sköna låtar.


International Love.

Jag tänkte ju uppdatera himla mycket idag, men det har jag inte gjort. Attans också. Jaja, just nu ligger jag i min säng och lyssnar på grym musik, äter knäckebröd och softar helt enkelt. Jag har inte satt min fot utanför dörren idag, men jag ser hur fruktansvärt mycket det blåser. UUUUUUUH, jag som faktiskt snart ska gå ut.
Denna låten är ju HUR GO SOM HELST. Chris Brown alltså.. den killen är grym!

Basket.

HAALLLÅÅÅ! Jag slängde mig på soffan en stund och kollade på basket. Alltså.. vart enda skott de skjuter sitter ju i korgen (!?). Helt sjukt! Jag kände att jag var tvungen att göra ett inlägg om detta.

Galet god frukost.

Idag gjorde jag en GALET god frukost. Allvarligt, det var den godaste på länge. Samtidigt som jag åt pluggade jag. DUKTIGT VA?

Feeeesk till middag.

HEJ!
Jaaa, alltså mitt matteprov som jag skrev idag var väl ingen succé precis. Jag gjorde de uppgifterna som jag förstod, sen ritade jag figurer resten av tiden. Synd att jag inte fick ha mobilen under provet, då hade jag tagit kort på mina vackra figurer och visat er såklart. De fick nämligen himla vackra frisyrer. Kanske får jag några pluspoäng för mina vackra skapelser? Näääääärå. Här har vi min middag också. GODAST!

Jaicko.

Kikade på youtube efter grymmisar och hittade dessa två. G R Y M T !

Goodnight.

Nu ska jag proppa in hörlurarna och pumpa musik i min stackars hjärna så den får slappna av från allt eländigt plugg. Jag hoppas verkligen att jag får användning av kvadratroten, phytagoras sats och allt det där i framtiden. Annars har jag plågat min hjärna i onödan. Gondatt. HAHA! (Det skulle stå godnatt, men det såg så roligt ut så jag orkar inte ändra.)

The Dey.


Dagens outfit.

Dagens outfit har vi här ja. Håret blev dock väldigt fail. Jag brukar fläta det i 5 flätor på kvällen, så slipper jag fixa det på morgonen sen. Jag tycker att vågigt hår är fint, det blir så fylligt och bra. Men idag blev det inte bra alls. Tur att jag hade en så vacker tisha & vackra armband på mig iallafall. I LIKE.

Tror att den fick en rejäl hjärnskakning.

HELLO THERE!
När bussen stannade vid en hållplats så kollade jag ut och såg en överkörd hare (!?). Som den sanna fotograf jag är tog jag fram min iphone snabbt som blixten och fotade, (eftersom att min systemkamera fortfarande är sjukskriven som ni vet.) Ah alltså, bilden är väl inte den bästa.. men ni ser iallafall haren. Den blev påkörd på huvudet ser det ut som eftersom det är helt platt. Uh, stackarn.

Sean Kingston.

Refrängen är faktiskt go!

Blääää.

JAG BÖRJAR FÅ ONT I HALSEN! USCH & BLÄÄÄÄÄÄÄÄ.
Som pricken över i:et har jag plugg ända upp till öronen också.. snart blir det mat iallfall. Jag älskar mat.

Nom nom.

HALLÅÅÅÅÅÅ!
Detta inlägget skulle egentligen upp igår, men jag fastnade framför en film. Beach tror jag den hette, den var bra. Jag åt iallafall fruktsallad som ni ser på bilden. Hur gott som helst. (Okej, det kanske var godare än det ser ut.) Åt det till frukost idag också, himla gott. Jag kommer att ägna min tid åt massa plugg ikväll. Jättetråkigt, men jag har ganska mycket att göra nu så det är bara att börja beta av sak för sak. Bloggar mer senare. PUSS!

Är det nu det är vår?

Ha i åtanke att jag för tillfället fotar med min mobil, därav kvalitén på bilderna. MEN HALLÅ, ÄR DET KROKUSAR JAG SER? VÅÅÅR! Såg massa myror och andra äckligheter som spindlar idag. Uuuuh. Alla spindlar har förmågan att dras till mig också, det är jättehemskt. Blev nyss skrämd av en fågel precis, höll på att skita ner mig. Annars är fåglar ascoola. Det kom 10 svanar flygandes förbi förut. Himla häftigt var det.

Svar på kommentar.

Fråga: Är det äkta rayban? 
snygga iallafall!!!
Svar: Jag har ingen aning faktiskt, jag köpte dem begagnade.
Tack så hemskt mycket, jag gillar dom STARKT! Puss!

Underbart.

VILKET UNDERBART VÄDER!

Musik-tips!

Tipsar er om lite goa låtar en lördag som denna!

Vacker låt.

Jag säger godnatt med denna vackra låten. Spola fram till 0.30 så ni får höra flöjten. SÅ VACKERT!

Ännu mer nytt.

TJO!
Igår när jag köpte massa grymma kläder kikade jag på ett par brillor & en väska som dock inte följde med hem. MEN IDAG KÖPTE JAG DET. (Försökte ladda upp bilden på väskan åt rätt håll 3 gånger, men orkade inte bråka med datorn mer så ni får nöja er med en bild på tvären.)

New clothes.

IIIIHHHHH! Detta har varit en bra dag idag igen. HAPPY GIRL. Ser ni mina nya snygga kläder eller????? Åh, jag älskar alltihop!
*Byxdress
*T-shirt
*Jeans
*Randig topp
*Klocka
*Armband
*+ en mössa som jag inte har bild på.
ÅHHHH, ERKÄNN SNYGGA?????

Eye.

HEJ !
Jag kom just hem & ska snart äta och sen plugga. Det lät ju inte så kul kanske..
_____________________________________________________________________________________________
Jag har märkt nu de senaste dagarna att folk har lagt märke till mitt öga. Ja, jag har en brun fläck i ena ögat. Därför tog jag en närbild på ögat så ni kan se. Den första bilden är i dåligt ljus och man ser typ... ingenting. Men på andra bilden är det mycket bättre ljus och då ser man det tydligare, visst?
_____________________________________________________________________________________________
Påtal om ögon så är det himla jobbigt om man får grus/damm i båda ögonen när man möter någon man känner. Det kanske inte är det trevligaste att heja på någon, så går man och blundar för man inte kan se?
Det märkte jag idag, himla jobbigt blev det.
Båda bilderna är oredigerade.

TJENA!
Roligt att du kikar in på min blogg. Jag startade denna bloggen eftersom att jag fotar väldigt mycket och vill dela med mig av mina foton & idéer. I hope you enjoy it!

RSS 2.0