Random.



MONEY.


Himla bra.


Boyce Avenue.


Nothing.

Här var det bra uppdatering ja. Nej men jag har verkligen ingenting att säga er egentligen, kul va? Nej. Uppdateringen idag har varit extremt dålig och det ska förbättras imorgon.
Jag kan ge ett tips till er förresten!
Platta inte håret för mycket när du har slingor, då går det av, wähä. GODNATT.

MUSIC.

Alltid lika svårt när man får frågan vad man har för musiksmak.
Dessa låtarna är himla bra!

PEPPARKAKOR.

Denna bilden skulle egentligen roteras.. men den ville inte.

Storm.

Det fläktar lite idag alltså, jag såg möjligheten att få lite stormbilder. Inte var det lätt att fota inte.. vinden gjorde så jag inte kunde hålla still kameran alls. Linsen blev helt prickig av allt vatten som skvätte, det såg ut som det hade regnat på den ungefär. Första bilden har lite bättre ljus än de andra för den togs tidigare. Bilderna är inte redigerade svartvita, utan det är såhär grått väder ute.

Waiting on a sunny day.


grym.


Svar på kommentar.

Fråga: - Hur har du byggt en egen kamera!?

Svar: - Jo nu ska jag försöka förklara. Jag hade två lådor i svart papper, en som var lite mindre än den andra så de går i varandra liksom. Sedan när jag hade satt ihop dom, så gjorde jag ett litet hål i mitten på den stora lådan med hjälp av en nål. För när ljuset kommer in i lådan sedan genom det lilla hålet så avbildas det en bild uppochner på fotopappret som sitter i botten på den lilla lådan. Sedan så fixar man & trixar med olika vätskor för att få fram bilden. Haha, lite svårt att förklara.. men kameran var gjord av papper iallafall.
_______________________________________________________________________________________
Kul att ni gillar min nya design förresten! Jag gillar den också supermycket!
Det är himla roligt att få beröm för mina bilder hörrni, TUSEN TACK! Jag blir jätteglad verkligen.

Bröllopsfotografering.

Jag har fotograferat ett bröllop! Himla roligt. Här är 3 bilder som jag kan visa för er.

LONGBOARD-PHOTOSHOOT.

Bättre sent än aldrig. Här är några bilder från photoshooten.
Tjejen är hur duktig som helst på att åka & har svingrym stil!
Kika gärna in på hennes blogg-----> http://linneaacaldegren.blogspot.com/
Bilden ovan är en stor favvis. SÅ BALL.


SUN.

Himla fin soluppgång idag hörrni! Då förstår ni hur tidigt jag gick upp om jag såg soluppgången. Men jag var alldeles för lat för att ta fram kameran.. TRÖTTIS. Nu ska jag ut på äventyr, lägger upp longboardbilderna& bilderna från projektet under dagen så håll utkik vettja! PUSS SWEETIES.

smink.

Rensade lite och insåg att jag egentligen bara behöver 1 mascara så jag slängde 6 stycken som var på tok för gamla. Har en del nagellack också om man säger så.

Bilder som jag har tagit med min hemmagjorda kamera.

Här har ni bilderna som jag har tagit med min kamera som jag har byggt helt själv. Fina va? Nä. De är ju jättekassa, men kanske ganska bra ändå om man tänker på att jag byggde kameran. På ena bilden blev det ju helt svart? Hade nog för mycket ljus, eller vad tror ni? Jag vet inte vad som är upp eller vad som är ner heller.

allmänt skitsnack som vanligt.

ÅH JAG HAR SÅ MYCKET ATT VISA ER! Jag tycker synd om er som bara får höra att jag har mycket att visa, men jag visar ju aldrig någonting. Äh, fixar det imorgon. Jag ska visa korten som jag tog med min hemmagjorda kamera.Trött som jag vet inte vad är jag också. Jag vet inte riktigt vad jag mer kan säga till er.. än typ godnatt? GODNATT vi hörs imorgon med massa bilder.

random music.

Jag har inte bestämt mig om jag tycker denna är bra eller inte.. tror den är det faktiskt, haha. Jo men den är bra.

Ett inlägg om precis.. ingenting.

Tjenamors!
Kikar in här en snabbis bara, i skrivande stund så äter jag & snart ska jag kila igen. Det är kolsvart ute.. och det är inte ens sent? Gatulamporna har förresten vart tända hela dagen bara för det är så mörkt. Bara så ni vet. Vet ni? Jag kan visa ett par bilder från projektet! Jag gör det de närmsta dagarna, så har jag ju longboardbilderna också. Glömsk jag är. JAJA. Ha det bra, så kilar jag! PUSS.

More music.

Detta kan vara någonting av det bästa jag har hört på väldigt länge.

Real eyes, Realize, Real lies.



Jätteroligt.


Music.


Allt och ingenting.

Hallådär köp blåbär!
Varit jättesugen på vaniljglass med sylt hela dagen idag, men nu känner jag inte alls för det mer, knepigt. Så ni får ingen bild på det, synd va? Hallååå.. När ska man kunna fota egentligen? Det blir ju typ mörkt klockan 3 på dagen. JAJA. Har inte så speciellt mycket mer att säga faktiskt, det kanske kommer lite great music later.

Wondering why so many questions have no answers.


NEW.

NI SER MIN SNYGGA DESIGN VA? Är supernöjd! Tack till otroligt snälla&duktiga Hanna som har hjälp mig.
Vad tycker ni?

Händig.

Nu blev det himla mycket " Det här har jag gjort" meeeeen, detta verk har jag gjort. De flesta har nog redan sett skåpet, (ja det är ett skåp) men whatever. Måste bara nämna att min humor är på topp. Är jätterolig, tycker jag.

Kamera.

HEJ, TJO, ALLT DETDÄR.

Mjaaaa. Jag kom på att jag måste hålla er uppdaterade om vad som sker med min hemmagjorda kamera, hehe. Jag har fotat med den nu, dock så behövde jag ha 2 minuter slutartid istället för 200/per sekund ungefär. Man behövde ett fotopapper som man sätter fast med en dubbelhäftande tejp i bottnen på insidan av kameran. Sen så hittar man ett motiv (helt utomhus) och så sätter man kameran på ett stabilt ställe och öppnar lilla luckan så det släpps in ljus i ungefär 2 minuter. Sedan så går man in i ett mörkt rum och "doppar" fotopappret i olika vätskor, fixeringsvätska bland annat. Sen så har man en bild! (Svartvit då såklart.) Äh, svårt och förklara men jag har ingen bild på det tyvärr. Ska försöka dokumentera det någongång. Jag gör en bilduppgift om min kamera också! Haha, den kan ni få se någongång också kanske. Så skriver jag ett arbete om kameran. Kamera, kamera, kamera, Himla mycket kamera.

JAJA. Det tog himla lång tid att skriva detta inlägget, glömde liksom av. Åt middag emellan.

Gamla teckningar som numera fungerar som dammsamlare.

Städade lite i mitt rum och ja.. man kan hitta det mesta faktiskt. Hittade två teckningar som jag har ritat. Ser man vilka de är? Eller det står ju iochförsig på en av bilderna vem det är..


Timbuktu, så mycket bättre.

Jag fixade att få in ett klipp från tv4! Denna är så himla grym! Go&svängig!

Vädret?

Vad tusan hände med det soliga vädret? Där rök mina fototimmar. Jag hade tänkt att fota idag ju, men nope. Sitter och pluggar geografi istället. Lär mig Afrikas klimat, vilket verkar bra så jag inte har vinterjacka där liksom. Nä men, slänger in lite bilder senare. CIAO.

Africadreams.

HEJ PÅ ER!
Vilken dröm jag hade alltså. Jag var nämligen på safari i Afrika!!! Ojojoj, vilken dröm. Åkte där på savannen i en cool Landrover, men det enda djuret vi såg var en tjäder. Vad tusan liksom? De finns väl inte ens i Afrika? Så vi gick ur bilen och jag fotade den där tjädern. Sen såg jag att det kom MASSA lejon! De poserade (haha) så jag kunde fota dem och kom riktigt nära. Sen skulle jag gå tillbaka till bilen. Då kom det ett lejon och bet mig i armen. AJ. Men ja, jag hade vinterjacka på mig så det gick inte igenom. Haha. Tur att jag hade vinterjacka så jag inte frös i Afrika liksom, hehe. Sen hoppade ett lejon in i bilen och lämnade ett extra minneskort till mig eftersom att mitt var fullt, tacktack. Jag vill åka till Afrika!
The heart of the earth. En dag mina vänner.. så kanske jag gör det.

Ganska onödigt inlägg.

Jag har läst första kapitlet nu! Helt okej faktiskt. Är superduperglad för min design är så gott som klar! Snart ploppar den upp här också. ÅHÅHÅHÅH, det blir grejer det. Mycket bilder ni har fått se här idag alltså.. men jag kan lägga upp lite bilder imorgon. MJAAAA. HEJDÅ.

HELLO THERE.

HEJDÄR!
Nu får ni ett otroligt kreativt inlägg. Jag är sjukt rolig faktiskt, jag var det igår & idag, haha. Nej.
Min design kommer snart ändras. PÅ RIKTIGT. Jag kommer ihåg att jag har nämnt det för er för någon månad sen ungefär. Men nu ska det snart ske ändringar. Jag har longboard-bilderna att visa för er ju.
Sen så har jag det där projektet you know?
Jag kanske kan visa några bilder från det för er, men jag kan inte lova någonting.
Men nu mina vänner.. ska jag läsa Harry Potter. HAHA. Ja, ni läste rätt. Jag skrev ju i ett inlägg för inte så längesen att jag inte gillar den typen av filmer/böcker. Men ja, jag läser den ju inte av egen fri vilja. Det har med skolan att göra. Jag ska pina mig igenom första kapitlet och förmodligen kommer jag inte förstå någonting eftersom att jag inte vet vad den handlar om ens. JAJA. Vi får väl se hur långt jag hinner läsa innan jag somnar. PUSS.

NYA SOMMARBILDER.

De här bilderna har ni inte sett. Jag själv visste inte ens att de fanns.

Himla vackert.

Här är en bild som jag inte har visat för er än. (Nej, den är faktiskt inte sne.)
Himla vackert.

NANANA.

NÄMEN VILKEN UPPDATERING VA? Inte okej. Men nu är det helg = massa uppdatering. Hur mår ni? JAGVET! Ni kan väl kommentera något ni vill att jag skriver/fotar om? Då blir det roligare att läsa eftersom jag faktiskt har någonting att skriva om då och inte sitter och skriver massa text precis som nu om.. ingenting? Nä, ni kommenterar om ni vill såklart! Idag lät jag kreativiteten flöda och det resulterade i... Nä. Jag var bara väldigt random och gjorde en otroligt avancerad sminkning. Så varsågoda att se. TAAAADAAAA!!! Himla svårt att göra...................... och skillnaden blev enorm. Nä nu ska jag sluta vara ironisk. Sminkade iallfall mitt ena öga. Vad sägs om att jag publicerar longboard-bilderna ikväll?
Sounds good?
BARA MASCARA
MASCARA + KAJAL KLADDAT LITE HÄR OCH VAR

Tarzan.

När vi ändå snackar om Tarzan..
Himla kul när Tufs & Tarzan fångar fågeln.. och sedan blir dunkade i en trädgren! Hahaha.

Disney - Tarzan.

ÅHÅ, jag älskar Disney. Jag är ingen höjdare på filmer faktiskt. Jag har varken sett Pirates of Caribbean, Harry Potter (kanske en av alla filmerna när jag var liten, fast kommer inte ihåg någonting), Twilight och alla de där. De filmerna har liksom inte intresserat mig. Disney gillar jag därimot. Tarzan är en himla stor favorit alltså. När han surfar på trädstammarna, Tantor som är så rädd för allting, Proffesorn som experimenterar, ALLT. Jättebra film verkligen.
Såg Tarzan&Jane häromdagen och fastnade för denna fina låten.

Allt och ingenting.

Jag mår bättre!!!!! KANON. (Men jag är inte frisk än.) Hm.. jag har ju inga nya bilder att visa er eftersom att jag faktiskt fortfarande är sjuk. Så bloggen får bli lite bild-fri tills jag har lite nytt att visa upp. Alltså det är himla underligt.. det kan ta hur lång tid som helst när jag skriver ett inlägg. Jag skriver en rad, kikar ut genom fönstret, skriver en till rad, pausar och gör någonting annat. Jaja. Bättre att ni blir uppdaterade med någonting än ingenting alls, huh? Tänkte just på.. om jag skulle göra ett videoinlägg så skulle det bli kasst, haha! För det skulle ju bli likadant som när jag sitter och skriver.. att det tar himla lång tid. Hur kul är det att se när jag tittar ut genom fönstret liksom? Nä.. videogrejen överlåter jag till andra som har blogg. HEJDÅ.

Det löser sig.

När vi ändå snackar musik, så såg jag "Så Mycket Bättre" i lördags då Timbuktu var med. WOOOHO! Vilken artist va!? Här kommer en av hans grymmislåtar som jag diggar.

Queen.


Dagens.

Himla bra låt & himla vackert filmat! Alla scener är superfina, blir så himla res&foto-sugen när jag ser videon!

Nu får det vara nog med elände!

Ååååhååå! Jag har fått utslag av medicinen så det känns som om jag har 5 miljoner myggbett! Ingen mer medicin, nejnejnej!


HEJHEJ.

Hm.. tyckte att ni skulle få något nytt att läsa så jag var så snäll och gjorde ett till inlägg till er. Dessvärre har jag inget speciellt att berätta för er. Jag har aldrig mått såhär dåligt faktiskt, inte ens när jag var magsjuk när vi åkte till Thailand. Utan att ha ätit någonting förutom en liten gurkbit så satte jag mig på planet utan att veta om jag skulle behöva spy igen. Jag åt ingenting på planet förutom en liten bit choklad och jag klarade mig från att spy, woho. Eller på stranden i Thailand när jag fick så fruktansvärt ont i magen. Spydde offentligt och grejer. Matförgiftning var väl ingen hit precis. Jaja. Jag kan inte lova när jag uppdaterar nästa gång eftersom att jag inte vet när jag orkar sitta vid datorn, men fortsätt läs! Det blir bättre.

Jättekul för er att veta hur min medicin ser ut tänkte jag:

UDATE.

Hej kompisar!
Jag mår.. inte jättebra. Jag tyckte att det var dags för ett nytt inlägg med tanke på att jag uppdaterade i måndags sist? Eller? Skitsamma.
Jag har inte mycket att berätta för er faktiskt, men uppdateringen kommer blir bättre. Åh va lång tid det tog att göra detta korta inlägget, jag vet ju inte vad jag ska skriva till er!? Haha, jag kan berätta att jag fick två finnar i pannan.. ett över varje ögonbryn, HUR SÅG DET UT DÅ? Som två horn.. synd att halloween inte var denna helgen liksom?
Jag hoppas verkligen att febern kan hålla sig nere över dagen imorgon iallafall så jag kan göra foto-projektet, SNÄLLA!!!! Nu ska jag duscha, ciao!

SJUKHUS.

Ja alltså.. (ändrar inlägget till en aning kortare). Jag har varit på sjukhuset för att jag har svimmat, haft jättehög feber & huvudverk i flera dagar. Jag har fått medicin nu och hoppas att det blir bättre! Bloggar mer när jag mår bättre. PUSSISAR!

Sjuk.

Hej på er!
Jag har feber, huvudverk och hosta. UHU. Jag ligger och vilar i min säng och testar jag att göra ett inlägg med min iPhone. Så himla praktiskt ! Hm.., jag kommer nog inte uppdatera mer idag tror jag, för jag mår himla dåligt alltså. Jag lovar att lägga upp mer bilder från i fredags, men somsagt så blir det nog en annan dag. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. PUSS.


Bara för att säga hej, ungefär.

TJOHO VILKEN BRA & ROLIG UPPDATERING VA?
Nä men jag ska lägga upp lite bilder från gårdagen.. men just nu ligger jag i min säng med en iskall cocacola och orkar inte resa mig för att koppla in den externa hårdisken.. ah ni förstår? Så de bilderna kommer lite senare.

Fotoprojekt.

Hej på er!
Idag skulle jag ha gjort förberedelser inför ett litet fotoprojekt som jag och min kusin ska göra nästa helg, men jag hade feber idag, UHU. Men min kusin tog med sig min kamera till dit vi skulle och tar lite bilder så jag får se vad det rör sig om iallafall. NYFIKNA PÅ VAD DET KAN VARA? Majoriteten ville att jag skulle lägga upp fler bilder från gårdagen, haha okej det var 1 som kommenterade. Är det fler som vill se bilder så får ni kommentera det. Jag ska försöka ta mig ut en liten stund och hämta lite frisk luft även om jag är sjukeliduk, så får vi se om jag tar med mig kameran. PUSS.

TODAY.

HEJHEJ!
Detta har jag fotat idag! Kommentera om ni vill se mer bilder.

PHOTOSHOOT PÅ G.

TJOLAHOPP!
Idag ska jag göra en efterlängtad photoshoot! ÅHÅ VA KUL! Laddat båda batterierna så nu tusan ska det tas bilder alltså! Jag ska snart (om någon timme) möta upp en tjej som jag ska plåta med! Awesome. Jag mår inte 100 % idag bara.. RACKARNS. Men jag ska försöka ändå & bilderna kommer förhoppningsvis upp här efteråt också.

Lilo and Stitch.

ÅHÅ, lätt ett av de bästa programmen!

Weheartit

MORNIN'


Svar på kommentar!

Fråga: - Vad har du haft för inställningar på kameran på dessa bilderna? :)
(Vatten-dropps-bilderna)
Svar: - Ärligt talat så är jag jättedålig på inställningar på kameran. Jag använder mig mest utav Manuellt & Auto. Det finns en inställning som heter A och ligger under M (manuell), jag vet inte vad det betyder men jag använder den ibland. Logiskt nog skulle det kunna vara Auto, men det finns redan två andra inställningar som är Auto. WOOAA! Ni ser ju hur dålig jag är på att förklara. Men som svar på din fråga så tror jag att jag använde mig utav någon av de tre inställningarna som jag nämnde ovanför. Jag kommer inte ihåg exakt vilken inställning jag hade på de bilderna men jag kan tänka mig att det bara var Auto. Easy huh? Jag har faktiskt utforskat min kamera lite och hittat massa coola inställningar som jag inte visste fanns. AWESOME.

EYE.

Jag skulle bara testa hur det såg ut med lite vit kajal och det spårade ganska mycket.. haha! Klistrade dit 3 klistermärken i nedre kanten av ögat också. Det är verkligen jättekul att inte ha några som helst planer när man sminkar sig och bara står framför spegeln och ritar mer och mer. Jag skulle dock aldrig gå ut såhär.

TJENA MITTBENA!


GO OCH GLAD KEXCHOKLAD.

Blir så glad när jag får söta sms med en bifogad bild som jag har tagit där det står att jag är grym! HEHE.

TJENA!
Roligt att du kikar in på min blogg. Jag startade denna bloggen eftersom att jag fotar väldigt mycket och vill dela med mig av mina foton & idéer. I hope you enjoy it!

RSS 2.0