Sam adams.

Tänkte säga godnatt med dessa GRYMMISAR.

Inspiration.

SÅDÄR JA!
Efter lite krångel fick jag äntligen till collaget. Det är mitt första, så ha lite överséende med det. MEN iallafall. SNYGGA SAKER HUH? Jag tänker absolut se ut såhär i sommar.

Blabla.

VILKEN DAG!
Det började med en vinst i bowling.. hehe jag som låg sist hela tiden drog hem vinsten! YES! Sist jag spelade bowling var i somras och då vann jag då med. HEHE GRYMT. Efter det blev det tacos och gym. SPRANG 4 KM! Hehe det är väl ingenting för vissa, men jag som har sämst kondition var nöjd med det. Eftersom att maten är viktig så blev det pizza efter gymmet. HEHE NAMNAM. Det är faktiskt stjärnhimmel ute & om jag hade kunnat så skulle jag fotograferat den, men jag vet inte hur man gör för att få en bra bild. Jag älskar stjärnhimlar, det är någonting av det vackraste jag vet. Är det inte så att man ska ha stor bländare och lång slutartid om man ska se stjärnorna? Så det inte bara blir svart? Jag vill verkligen lära mig hur man fotograferar en stjärnhimmel, så om ni vet, kommentera inställningar och så vidare som ni själva brukar använda. Ska försöka ladda upp kläd-inspirations-bilden senare. SEEEEYOU!

Allmänt snack om absolut ingenting viktigt alls.

YO!
Det har varit lite krångel med att komma in på blogg.se (!?) Men iallafall, det var inte det jag skulle säga. Jag glömde ta en outfitbild idag, oväntat. Det var ändå inget speciellt, så orka. Haha. Kikade lite inspiration och hittade en awesome tröja som jag verkligen ville ha! Så fanns den FÖRRA året, jag menar kom igen? När man äntligen har hittat någonting grymt för ett BRA pris så finns det inte ens. Typiskt. Försöker göra ett collage med kläder som jag har satt ihop i en snygg kombination, så det kommer förhoppningsvis upp imorgon. Men vänner, jag lovar ingenting. Jag har ju börjat spela wordfeud nu också, så onödigt. Förstår inte ens varför, bara otroligt stressigt. Jaja. Jag har blivit kläd-galen! Det är ingen nyhet kanske, hehe. NU ska jag proppa in hörlurarna i öronen och pumpa go musik as usual. Ha det fint vänner, så hörs vi med en bättre uppdatering. CIAO.

Viktigt inlägg.

Måste bara berätta att jag verkligen älskar när det poppar upp finnar från ingenstans. VARFÖR LIKSOM?

Music is my drug.

Jag suger ju på detta med uppdatering med bilder. Haha skitsamma eller? Eftersom att ni ville se mer outfits så ska jag ta en outfit-bild per dag i veckan som kommer. Hur kommer det gå tror ni? Jag kommer säkert glömma av. Provade ett par balla hörlurar idag också, kan ni gissa färg? ................... ROSA! Ljudet var verkligen awesome! En dag ska dom nog bli mina ska ni se. Tänkte tipsa er om lite grym musik som jag lyssnar på i nuläget.

Cover.

Måste dela denna fina med er. Bättre än originalet enligt mig faktiskt.

Lite svar.

HJÄLP vilken träningsverk jag hade idag när jag vaknade. Till och med i armarna som jag inte ens tränade? Biff. Fick lite frågor på förra inlägget nedanför. YEY. Tänkte svara på dom nu.
Frågor:
1. Kan inte du lägga upp outfits, massa olika bilder! 
2. Får du göra videoinlägg, kan du göra det isåfall? 
3. Vad heter din bästa vän? 
4. Vad va det som fick dig att starta en blogg? 
<3
Svar:
1. Jo absolut! Menar du mina outfits eller inspirations-outfits?
2. Det får jag nog, tycker inte om min röst när den hamnar på inspelning bara, haha! Men någonting roligt kan jag nog hitta på ska du se.
3. Min bästa vän heter Sofie. Har flera bra vänner, men hon är min bästaste!
4. Det som fick mig att starta denna bloggen var att jag ville dela med mig av mina fotografier & idéer som jag skapar med hjälp av min underbara kamera. Var väldigt kreativ där ett tag, men somsagt, allt det här går ju i vågor. Nedanför ser ni exempel på bilder som jag har gjort. VART ÄR MOTIVATIONEN TILL DET NU?

Last forever.

Här var det ett inlägg om en frågestund precis, men kände på mig att ingen skulle kommentera någonting. HAHA. Så ni får en grymmis istället, ÅKI? Undrar ni någonting så får ni mer än gärna ställa frågor ändå kåmpizar.

Biff eller?

CHACHA BLOGGEN!!!!!!!!!!!
Eeeeeeeeeeeeeeehm hej. Bra uppdatering idag får jag allt säga! Men jag har en godtagbar ursäkt faktiskt.. jag har varit på gymmet med min fina vän Daniel från 2 till halv 6. Så jag har inte tänkt på bloggen precis.. hehe. Körde ben, lite mage & lite rumpa. Men mest tid gick åt till vila, hehe. Nejdå, kommer säkert ha träningsverk imorgon. Måste bara säga att låten "Rockstar" som jag har länkat är den bästa låten som jag någonsin hört faktiskt. (Skrolla ner för att lyssna.) Funderar på att måla mina naglar lite kanske? Det var ett tag sen. Jag ska äta choklad också, det är jag värd. HEHE.
Ganska osammanhängande bild faktiskt.

Goodmorning let the stress begin.

Såhär ser min vardag ut.

Box.

HALLÅ!
Åh vilken rolig dag det har varit idag. (Ni ser på bilden vad jag hade på mig.) MEN slås inte av panik människor, jag har ju klippt av ärmarna kommer ni väl ihåg? Jag har två likadana tröjor ifall jag skulle råka klippa fel i den ena, vilket jag gjorde. Menmen. Jag har två tröjor iallafall, en med armar & en utan. Så nu vet ni det. Jag blev så himla sugen på glass också.. hehe. Glass är bättre än godis faktiskt. På tal om sånthär.. så har jag börjat äta chokladbollar ganska ofta nu. BAD. Varför ska det ens vara så gott för? Jaja, har ju fått motivation till träningen så det ska väl inte vara några problem. Körde box idag, vilket var HIMLA KUL! (Något av det ballaste jag vet är när tjejer spelar basket eller boxas, så coolt!) Höll på att kissa på mig när jag och min kompis boxades, haha GUD SÅ KUL DET VAR! Jaja, ska ta lite käk & dyka in i plugget. VI HÖRS!

Go låt.


En liten uppdatering.

HEJ!
Fick komplimanger för mina ögon idag, trevligt trevligt! (Bild i repris.) Har förövrigt hittat en liten motivations-kick till träningen igen, vi får väl se hur länge det håller i sig denna gången. Ska snart äta kyckling OCH HUR GOTT ÄR INTE DET EGENTLIGEN? Namnam. Sedan blir det plugg, as usual. HA DET FINT!

Shoppingsugen.

Ibland kan jag inte låta bli att kolla på inspirationsbilder och det gör mig SHOPPINGSUGEN SOM TUSAN! VILL KÖPA MASSOR AV GRYMMA KLÄDER MEN AJABAJA! (Jag sparar ju pengar kommer ni väl ihåg?) Får väl se om jag hittar någonting grymt på rean, är det ens rea längre? Hur glad blir man inte när man har hittat någonting helt awesome på rean egentligen? SUPERGLAD. Har redan tänkt ut massa kombinationer med grymma kläder, nu gäller det bara att hitta grejerna till ett rimligt pris. Jag är inte beredd att betala 1000:- för en t-shirt liksom. NEJ. Inte för att jag vet varför jag skriver om kläder nu helt plötsligt.. borde ju plugga. Dyker ner i plugget en liten stund till. CIAO.

Så här ligger det till.

YO!
Tänkte skriva lite här på min blogg och inte bara länka massa grymma låtar, även om jag har grym musiksmak, hehe. Jag uppdaterar ju inte med överdrivet många bilder här längre. MEN det beror på att jag inte har så mycket tid för att fotografera. Det kommer absolut bli bättre, men ni får klara er ett tag utan mina bilder. Mycket med skolan nu och såntdär, ni förstår nog.
_________________________________________________________________________________________________
Vad har jag att berätta egentligen? Kan ju berätta att jag har blivit grym på att låta min plattång vara faktiskt. Hoppas min frisör ser skillnad nästa gång jag ska klippa mig. Min älskade mascara ska utgå förresten!?!?!?!?! När man har provat massa olika mascaror och äntligen fastnat för en, så ska den utgå. Så himla typiskt.
Får leta upp gamla bilder att visa för er så länge. Fast ni kanske redan har sett denna?

Rockstar.

Har inget nytt att visa för mina dagar går åt till plugg. Därför kommer ännu en grymmis.

Två helt fantastiskt bra grymmisar.


Ur fokus.


Hej mitt vinterland.


Free.


Abstrakt.


My shadow.

Jag och min fina vän Louise har samma musiksmak har jag märkt. Hon länkade denna till mig nyss och SHIT vilken grymmis, så jag var tvungen att dela den med er.

Snön regnar förr eller senare bort.


Några bilder med snö.

Nu har jag äntligen lite bilder att visa för er. De är tagna i fart som ni kanske ser, men jag valde att behålla vissa för de ser ut lite grann som målningar (till exempel andra bilden.) Skriver under vissa bilder.

Man såg inte mycket ut över havet.
Denna bilden förmedlar ensamhet tycker jag.
Ambulans ute på uppdrag.
Galet mycket färger.

Snö?

Alltså vad är det här? SNÖ, BRRRRRRRRR VAD KALLT. Jag som var bombsäker på att vi var påväg mot vår & den underbara sommaren. Fast snö är himla vackert, speciellt om det kommer till julafton. Men inte nu, snälla någon. Denna låten blev förra sommarens favorit enligt mig. Jag lyssnade på den stup i kvarten och den var lika bra varje gång & ÄR fortfarande grym. (Ska försöka fånga någon snöflinga på bild senare.)

Nu ska det sparas pengar.

TJENARE TJENARE!

Funderade förut på om jag orkade ladda kameran och bege mig till havet en stund.. MEN det orkade jag inte. Det blev mörkt så snabbt. Så istället tränade jag lite hemma. Ja, ni läste rätt. JAG TRÄNADE. När hände det senast?

 

Jag har funderat och kommit fram till att jag ska spara massa pengar nu. Bra va? Jag sparar till att resa. I'M GONNA TRAVEL THE WORLD, känner ni igen det inlägget? Jaop, precis vad jag ska göra. Vet dock inte var, när och hur.. men jag vet ATT jag ska resa massor. Det är min största dröm. Att få möjlighet att se och upptäcka världen med egna ögon.


Lite musik.

ÅH vad många som kommenterade mitt inlägg om musiken.... haha! Struntsamma för jag kommer självklart fortsätta länka massa grym musik eftersom att jag har en kategori till det. DAAAAH!!?!? Haha. Nej men om jag får säga det själv så har jag GRYM musiksmak.. hehe. Sååå.. här kommer en grymmis.
(Bloggen kommer snart bli roligare med bilder igen. Men somsagt, fotograferingen går upp och ner eftersom att det får komma när det vill liksom.) PUSS FINISAR!

Skorna hänger lite i trädet ba.

Jag har noll inspiration till att fotografera nu verkligen. Det är grått ute och allting ser likadant ut. Det är mycket bättre med sommaren, det finns mycket mer att fotografera då. Det mest intressanta jag har att visa just nu är nog denna bilden på ett par skor som hänger i ett träd. Som den fotograf jag är så tog jag självklart upp kameran och plåtade även om det var taskigt ljus. Tycker ni om mina musiktips förresten? Haha, fått massa komplimanger för min musiksmak faktiskt.
VILL NI ATT JAG SKA TIPSA OM MER MUSIK SOM JAG TYCKER ÄR BRA?

Länk till en grym blogg!

HEJ!
Tänkte passa på att länka min fina väns blogg. Hon är GRYMT duktig på det hon gör (snackar elit-nivå här). Jag har aldrig sett någon som ritar så bra som hon gör. Om du läser detta ska du veta hur fantastiskt duktig du är, fortsätt för all del för du har talang! (Det vet du nog redan.) Det är helt klart värt att kika in!!!!!
CHECK IT OUT! -------------> http://ebbabrucedrawing.devote.se/

Svar på kommentarer.

Tänkte svara lite på kommentarer.
(Står det "kommentar" flera gånger på rad är det för att kommentarerna var under samma inlägg.)
_____________________________________________________________________________________________
"STUDIO"
Kommentar: Fick du fota i en studio själv? 
Hur fick du chansen att komma dit? 
Vart låg den? 
Visa gärna bilder!! :)

Btw. Älskar din blogg!
Svar: Nej, jag fotade inte i studion utan blev fotad. Men det hade varit häftigt att testa och fota också! Det kommer jag nog göra någon gång också tror jag, det är jättemycket fix och trix med ljussättningen hit och dit. Så det är nog ingen lätt sak att fotografera inne i en fotostudio. Jag och fotografen är foto-kompisar så vi gjorde en liten kul grej tillsammans bara. Jag tror inte att jag kommer lägga ut någon bild faktiskt.
Vad roligt att du gillar min blogg, puss! :)
______________________________________________________________________________________________
"SUNNY DAY"
Kommentar: Du är sjukt grym på att fotografera, ba så du vet ;)
Kommentar: Grymt snygga foton! :)
Kommentar: sjukt fina bilder!(:
Svar: Tack! Jag blir så himla glad hörrni! Fortsätt gärna kommentera, blir verkligen superduperglad! :)
______________________________________________________________________________________________
"WINTER"
Kommentar: Den sista bilden är så himla fin, I love it!

Svar: Hihi, tack så mycket, gillar den också! ;)
______________________________________________________________________________________________
"KREATIVA TILDIS"
Kommentar: ta kort när du har på linnet också! :)
Kommentar: Grymt snyggt!
Kommentar: kan du inte visa hur den ser ut på?? :)

Svar: Tackar! Jo visst kan jag visa hur det ser ut på. Egentligen hade jag planer på att klippa ur ryggen mer som ett "brottarlinne" ni vet? Men jag nöjde mig med det här.

Grymmisar.

Svarar på frågorna imorgon istället. Här kommer två riktiga grymmisar!

Outfit + middag.

TJENA!
Tänkte visa min outfit & min middag. JAPP, intressant huh?
(Skriver ett inlägg senare med svar på några frågor.)
Kokade massa sånadär pasta-bollar.
Tog nog en lite för liten kastrull. Det kokade över massa gånger, hehe.
Men det blev en himla god middag.
5 av 5 toasters!!!!!!!
Värt att testa! Kokningstiden var liksom 3 minuter. SNACKA OM SNABBMAT.

Kreativa Tildis.

Typiskt att jag råkade klippa fel så jag fick sy i den också.
Före:
Under tiden:
Efter:
TAAADAAAA!

Longboard.

OJ!
Här var det inte uppdaterat minsann. (Vill bara säga att jag verkligen har fastnat för låten i inlägget under, GRYMMIS PÅ HÖG NIVÅ.) Igår var det en bra dag, jag träffade min fina vän och fotade lite. AWESOME. Fin bild va? Bakgrunden var hur grym som helst. Idag kanske jag kan ta tag i att klippa i min t-shirt. Jag har faktiskt hittat en som jag kanske vågar klippa i och ni får självklart se resultatet sen när det är klart.
Skriver senare igen, CIAO.

Right now.


Mode köper man, stilen har man.

HEJ!
Här har vi dagens look. JAPP. Nu ska jag se om jag har någon gammal t-shirt som jag inte använder mer & hämta en sax. HEHE, tror ni att sommaren kommer fortare om jag tänker på sommarkläder? Vilket mode-inlägg detta blev nu då.
Bandana/scarfs

Snart får våren gärna komma.

TJENA!
Jag har inga nya bilder idag heller, attans. Orkar inte heller leta upp några gamla, ehe. Så kan det vara. Jag vet inte vad jag ska skriva egentligen, WÄ. Jag längtar jättemycket tills solen kikar fram, då är det bara att hoppa i conversen och ta på sig glajjorna. Hur gott låter inte det? Jag har faktiskt massa grymma vår/sommar-outfits i huvudet redan nu, så bered er på att det kommer komma massa bilder på det senare. JAPP så ligger det till. Ni vill inte ens veta hur lång tid det tog att skriva detta meningslösa inlägg? ÖVER EN HALVTIMME. Nej, nu ska jag sluta skriva om ingenting. SEEYOU PUSSS.

Hittar ni felet?

Ser ni någonting fel på bilden? (Skrolla sedan ned.)
Hittade ni felet? Nedanför är exakt samma bild fast med en pil som pekar på vad som är fel. BAKGRUNDEN! Visst hade det varit mycket snyggare om det hade varit grönt gräs bakom istället för asfalt? Åh, sånt stör mig. Visst kan man redigera sånt, men ändå. Det är verkligen viktigt när man fotograferar att tänka på bakgrunden. (Okej, nu försöker jag låta proffsig, men det är verkligen så.) Om du tar en bild på stan till exempel, se upp så du inte får med bara en halv lyktstolpe. Bestäm dig innan du tar bilden om du vill ha med lyktstolpen eller inte alls.

Körsbärsblommor.

HEJ!
Vill börja med att tacka för alla fina kommentarer jag får för mina bilder, blir jätteglad! Jag såg på min statistik att jag har blivit länkad och kanske har fått någon ny läsare? Tänkte uppdatera med lite bilder i vilket fall, det var ju ett tag sen faktiskt. Jag har ju inte fotograf som yrke (än), så ibland har jag inte jättemycket tid till att fota. Jag kommer ihåg när jag tog dessa bilderna, jag hade en sån ångest. Det var massa fina blommor på träden ute, men jag hade verkligen ingen lust att fota. Dessa är ett par bilder som blev "ok".
Jag har lagt skärpan på de bortersta blommorna medvetet.

Hejsan på er.

Hejsan på er!
Himla dumt att jag inte publicerade förra inlägget under kategorin: musiktips. Jaja. Idag blir det inget inlägg med massa bilder, för jag har inget nytt att visa er tyvärr. Jag är så himla trött så jag inte orkar lyfta ett finger ens. Ligger i sängen, lyssnar på musik, kollar inspiration & äter geisha. Hur gott? Har förresten en svinsnygg t-shirt som jag planerar att klippa lite i, men vågar inte riktigt. Varför vet jag inte, kanske för att den är snygg som den är? Ska iallafall vika upp ärmarna lite och möjligtvis sy fast dem. Vi får helt enkelt se hur långt jag vågar gå, det kan ju sluta med att t-shirten bara blir massa remsor.

Bra låt.

Hallådär!
Ville bara dela med mig av denna sköna låten.
PUSS.

Winter.

Hallå!
Jo, det snöade ju idag. Jag har faktiskt inte fotat snön hittills, för jag har inte haft lust. Det blir inga bra bilder då. Därför får ni se gamla vinterbilder från förra eller förrförra vintern. HERE WE GO!

Flowers.


Sunny day.

Vilket underbart väder! Fotade solnedgången och grejer, sen när hände det senast? HERE WE GO.
(Skriver under varje bild.)
Någon hade gjort en repa i himlen.
Två tjusiga svanar tittade förbi.
En till svan..
..sladdade förbi.
Ännu en svan som poserar i motljus.
Fotade snygga skor.
Denna bilden blev egentligen inte bra någonstans.
Månen var fin.
Ett par fåglar flög förbi solen.
Det blev vackert tillslut när jag hade fått ordning på inställningarna i kameran.

Are you hungry?

Nu ska jag ut och se om några fåglar är hungriga, om dom är det kommer det förmodligen upp bilder här senare.

Studio.

TJENARE!
Idag har varit en väldans bra dag. Jag har varit i en studio, det ni! Det finns himla massa coola grejer alltså. Kanske kan visa någon bild någon gång.. JAJA, ikväll ska jag äta kycklingpaj, MUMS. Hur gott på en skala? Okej, ska försöka fota lite snart.. hehe. SEE YOU.

Hur hinner bloggare?

Jag har tänkt på en sak. Bloggare lägger ner massa tid på att skriva om sitt liv. Ja, kanske inte jag då eftersom att jag inte skriver vad jag gör på dagarna och så vidare. Men alla människor som gnäller: Åh, tiden går så snabbt, jag hinner ju ingenting! Tänk då bloggare, dom bloggar om allt de gör också, vad får de tiden ifrån liksom? Först hinna med att göra allting, sen blogga om det också.
Det var typ allt jag hade att säga eftersom att jag inte har fotat någonting idag, oups. Jag har dock köpt ett par snygga jeans, så dom kanske jag kan visa upp senare. CIAO.

Favorit i repris.


Old picture.

Usch vilket väder. Ni har säkert redan sett denna bilden innan (sne är den också), men jag orkade inte koppla in hårdisken hehe. JAJA det får duga. Har ni märkt att ibland så får jag värsta kicken; BAAAOOM så kommer det massvis med nyfotade bilder? Och ibland så blir det som såhär, har inget nytt att visa för tillfället. Knepigt.

Bad weather.

Jag som tänkte promenera med kameran idag, så blir det sånt här väder. WÄ. Det får bli en annan dag, vilket innebär att jag inte har massa nya bilder att publicera här för er idag. Men det kanske vi kan lösa genom att jag letar upp någon gammal bild som ni inte har sett än, oki? Goodi.

Raketer.

WOHO, jag äger på att uppdatera, eller? Jag fotade ju inte raketerna denna gången, så ni får ett par bilder från förrförra året (tror jag.) De kanske inte är av högsta kvalité men struntsamma.

Gott nytt år!

Vad ni än gjorde igår hoppas jag att ni hade ett AWESOME NYÅR! (heter det en eller ett nyår?) Jag hade superkul med mina vänner, året kickades igång väldigt bra. KANON! Jag har inga nyårslöften.. det är jobbigt ju? Äh, satsar på att ha roligt bara. Så nu blickar vi framåt mot 2012 med min ögon-bild som ska föreställa en blick framåt. Haha, ja jag vet att den blev misslyckad men vad gör det? GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!

TJENA!
Roligt att du kikar in på min blogg. Jag startade denna bloggen eftersom att jag fotar väldigt mycket och vill dela med mig av mina foton & idéer. I hope you enjoy it!

RSS 2.0