Dagens fundering.

Denna dagen har varit helt UNDERBAR! Men.. man säger ju att ett gott skratt förlänger livet, visst? Fast.. Tiden går fortare när man har roligt, så brukar man med säga ju? Vad tusan, det går ju inte ihop någonstans? Om det första påståendet stämmer borde jag vara odödlig. Underbar låt förresten!

Glader choklader.

VET NI HUR GALD JAG ÄR IDAG? Herregud vad jag har skrattat och haft roligt. Jag har till och med ont i kinderna för att jag har skrattat så mycket. En gång fick jag träningsverk i magen för jag skrattade så mycket. Haha. DÅ MÅR MAN BRA. Kan det bero på vädret kanske? Att det är helt asgrymt väder och man kan gå utomhus utan att frysa? Jag såg tussilago idag! Tror jag.. om det inte var maskrosor. Nä det var nog tussilago. TÄNK VA? DET ÄR VÅR-VÄDER! Gaaaaaash. Vår-väder + galet grym musik i öronen = awesome.
Blir så sjukt pepp när jag hör dessa låtarna. Ser fram emot nästa fotbolls-VM som är i Brasilien !?

Tips.

Nu tänkte jag ge er ett litet tips! Kan ni gissa vad det är för någonting på bilden till vänster? Ja precis, ett par örhängen. (Strunt i den högra bilden, den har ingenting med detta att göra egentligen.) Tror ni att örhängerna var sådär när jag köpte dom? Självklart inte. Från början satt det en plastbit på som var leopardmönstrat. Men en sån åkte av.. av en olyckshändelse. Så jag pillade bort den andra plastbiten på det andra örhänget med så det bara var så "silverplattor" kvar liksom. Förstår ni min grymma förklaring? Ja men vad bra. Sedan satt jag och improviserade och upptäckte hur snyggt det var med pärlor på. Awesome eller hur? Då plockade jag fram superlimmet och satte igång och limmade fast massa fina pärlor. Vet ni hur mycket beröm jag har fått för dom? Otroligt mycket faktiskt. Så mitt tips till er är att göra era saker lite personliga. Nu har det blivit himla modernt att sätta nitar på saker till höger och vänster, visst? Låt fantasin flöda och gör pimpa dina saker till så som DU vill ha dom.
(Hoppas ni förstod min förklaring, annars är det bara att fråga.)

Dance.

HALLÅ!
Hur arg blir man inte när man skriver ett arbete på datorn, så stänger den helt plötsligt av sig och börjar uppdatera och ingeting sparas? AAAAAARGH. Började nästan gråta ni vet. WÄHÄÄÄÄÄÄ. Bara att börja om antar jag? Jag har iallafall suttit och pluggat idag (därav den dåliga uppdateringen.) Samtidigt som jag pluggade lyssnade jag på melodifestival-låtar och ofta det inte har varit med sjukt grymma bidrag i år? Har massa favoriter! AWESOME! Kikade på detta klippet och jag önskar verkligen att jag kunde dansa så! Någon gång mina kära vänner, ska jag försöka mig på det. Någon gång.

Goodnight.

Jag skriver mer imorgon, nu ska jag nana. GODNATT SWEETIES!

Vill bara dansa när jag hör denna.


Unbelievable.

1 av 192 376 496.

Tänk vad mycket man inte vet egentligen?

GODNATT SWEETIES.

Jag var vaken men jag drömde att jag sov.


Gör en klänning av din skjorta!

AWESOME!
(Såg att håret ser himla konstigt ut, haha! Huvudet är alltså vridet åt <--- hållet.)


Smoothie.

Jag gjorde en grym smoothie ikväll. Den är lika god varje gång jag gör den. Det roliga är att jag alltid går efter ögonmått.. och det får alltid plats i detta glaset. AWESOME.

Fågelmat?

Fågelmat..... eller? Nej såklart det inte är fågelmat. Det är ju knäckebröd! Hemmagjort, nyttigt & gott.

Sunny day.

SUNday!
Tog en promenix i det fina vädret. Iphone-kameran är ju löjligt bra. Nästan bättre än min systemkamera..
Självklart hängde mitt cocos-lip-butter med!
Chillade lite på en bänk..
..med mina favvis-glajjor och grym musik i öronen.
Somrig bild, visst?
Gick lite i strandkanten, hade varit finare om det hade varit sommar. Då hade jag gått i shorts istället för jeans och barfota.
Satte mig på en sten och softade på stranden.

Tonight.

Fick en gullig kommentar samt en fråga om vad jag ska göra ikväll. Tidigare denna kvällen tittade jag på basket på tv:n. Snart ska jag ska träffa mina kompisar. Vad ska ni göra ikväll?

.


Idag har jag lämnat ifrån mig min kamera.

Nu är det såhär att idag har jag lämnat ifrån mig min älskling. Min kamera alltså. Jag får tillbaka den om ungefär 2 veckor. 2 VECKOR!? Det innebär att jag inte kommer kunna fota på ett bra tag och jag kommer inte kunna lägga upp nytagna bilder här heller. 2 veckor utan att ens ha den tillgänglig. Nu kanske ni undrar varför jag lämnade bort den? Och till vem? Jo, det är såhär att jag skiftar objektiv ganska mycket och det är oundvikligt att det kommer in damm och skräp i både objektiven och i kamerahuset. Det påverkar bildernas kvalité. Ni kanske har märkt att det är en svart fläck i högerkanten på vissa bilder? Det har jag märkt iallafall och det är oerhört störande och skiten sitter antagligen i kamerahuset. Därför har jag lämnat in min kamera, så nu ska den skickas till Nikon så dom får göra en städning i den. Japp, och detta tar alltså 2 veckor. Jag har haft min kamera i ungefär 3 år, så det är dags att den får en städning. Den har ju varit med lite överallt: havet, djungeln, stranden, skogen..
I somras fotade jag när jag fick ett myggbett. AJ.

Barfota.

Lite vårkänslor få man allt när det är 9+ ute och man hör fåglarna kvittra. UNDERBART. Fast det kommer säkert vräka ner snö snart igen. Uhuuu. Men tänk när man kan gå barfota i gräset! ÅÅÅÅH.

Lovely shoes.

Ser ni myggan lite snett ovanför högerskon? Haha, jag såg det nu, fräckt. Åh, himla fin bild tycker jag allt, kolla hjärtat på min högersko! Det är speciellt. Jag kommer ihåg var & när jag ritade det. I like the picture.

The apple.


Svar på kommentar.

Kommentar:
Kan du inte lägga upp ett inlägg där läsare får välja vad du ska ta kort på? :D
Svar:
Absolut! Vilken himla bra idé du kom med där hörru! Jag har för mig att detta har varit uppe på bloggen tidigare men det rann ut i sanden. Då skulle jag fota porträtt har jag för mig? Hoppas att jag får tummen ur och fotar det ni vill att jag ska fota denna gången. Så vi gör såhär:
Kommentera vad ni vill att jag ska ta kort på i detta inlägget!


Här har ni en bild på en liten mygga från i somras.

Bruce Springsteen.

Jag är galet trött så vi får se hur uppdateringen kommer att se ut ikväll. Här har ni en bra låt från kingen.

Friday.

ÅHEJ!
Här var det tomt på uppdatering jao. Igår satt jag inte vid datorn alls faktiskt (om man inte räknar med morgonen då jag endast lyssnade på musik som jag alltid gör när jag gör mig iordning.) Jag hade verkligen ingen tid till att sitta vid datorn annars. Jag la mig redan klockan 22.00. Ja, det är faktiskt tidigt för att vara mig. MEN NU ÄR DET ÄNTLIGEN FREDAG! Bästa dagen på hela veckan. Härligt.

And every road that i've taken, led to my regret.

Den meningen har satt sig fast i mitt huvud.

Simon Webbe.

ÅH, dessa låtarna är så bra. Snygg är han med (man ser det framförallt i andra&tredje videon).

Min vackra tå.

Idag har jag varit ute i det förfärligt jobbiga regnet. USCH. Jag var ute sprang till och med.. typ. Usch nej, om man tvunget ska ut och springa ska man göra det när det är fint väder. Inte för att jag är ett stort fan av att springa, jag hatar det. Därefter var det möte. Nu har precis tagit en varm dusch och fotat mina fötter. Haha ja, jag har tagit kort på mina fötter. Jag gjorde det för att visa er min otroligt vackra nagel. Visst är den fin? Det blåa växer och breder ut sig också så den blir bara finare och finare. Ljuset är lite sisådär. Den enda fördelen jag ser med detta är att jag slipper måla tånageln om jag ska ha mörklila/blått/grått nagellack. Ser verkligen fram emot att gå barfota och visa upp min stortå. Eller? Okej, bilden kanske inte var så fräsch men vad gör det? Haha.
Fötterna är lika röda som mattan, haha!

Värst vad musik kan ta fram minnen.

Snacka om att jag tänker på förra sommaren när jag hör denna va?

Nicki Minaj.


Fettisdagen eller fet-tisdagen?

Vet ni hur gott detta var? Detta ska jag lätt äta till frukost imorgon. Kan ni gissa vad jag åt till frukost idag förresten? ......................................... pizza! Haha. Himla gott var det. Imorgon ska jag som sagt testa på en lite nyttigare frukost, hehe. HALLÅ! Heter det fettis-dagen eller fet-tisdagen? Tacksam för svar så jag kan sluta fundera över det. Varför ens ha sånna dagar? För mig är det fettisdagar varje dag! MUMS. För er som undrar hur man gör min grymma mat på bilden så skriver jag vad jag har haft i, bra va?
Mandlar
Valnötter
Havrepuffar
Special K
Honung
Vaniljyoughurt

Nu kan ni sätta igång och göra nyttiga frukostar om ni vill! BRA VA?

Min bok.

Idag har jag jobbat med min bok. Nej, jag har inte skrivit en bok om ni trodde det. Daaah? Nä men det är en bilduppgift. Pysslade lite med framsidan, ni kan se lite av resultatet på bilderna. Sista bilden är en av sidorna inuti boken. Den ser megatråkig ut egentligen ju. Layouten är ganska kass men det gör ingenting tycker jag.

Hair.

Jag sa ju att jag skulle visa en före&efter bild på mitt hår, right?
Håret är helt ofixat på båda bilderna. Man ser kanske inte någon skillnad, men jag har iallafall klippt & slingat det.
Jag är nöjd.

Talk to you tomorrow.

ALLA SOM LÄNKAR DOM DÄR SKORNA FRÅN RAGLADY PÅ FACEBOOK KAN VÄL SLUTA UPP MED DET, TACK.
Ja, det är jobbigt. Jättejobbigt faktiskt.

Danza Kuduro.

Jag vet inte om någon förstår hur glad jag blir av denna låten.

Have a nice day!

Börjar denna dagen med att lägga in en bild på en.. mygga/fluga. Haha. Undra vad det är för djur ens? Jag gillar bakgrunden iallafall, mjuka färger som flyter ihop i varandra. Fint. Man kanske kunde beskurit bilden på ett annorlunda sätt (har inte beskurit den alls) men jag hinner inte för jag ska kila och käka frukost nu.
HA EN BRA MÅNDAG!

Goodmorning let the stress begin.

´

When you think you have moved on, there will always be one song that brings back all the memories you thought you've forgotten.

´

Whitney Houston.

Okej, jag är inte så insatt i det här. Ska jag vara helt ärlig visste jag knappt vem hon var. Eller jo, det är klart att jag har hört namnet massa gånger, men inte mer än så. Såg denna låten på en annan blogg och jag tyckte att den var fin så jag tänkte dela den med er. Himla fin.

Flower.


En gång i Phuket.

Jag har egentligen plugg att ta tag i, men jag hittar massa andra saker som är mycket roligare. Jag vill passa på att tipsa om en grym film. Hur rolig som helst verkligen. SE DEN ! Kolla bara på trailern, hahaha.

Lilla kurre.

En räääävunge! Haha. Lilla kurre kikade förbi idag igen, himla trevligt. Det känns som det är vår ute nu faktiskt. När fåglarna kvittrar, snön smälter och solen kikar fram. UNDERBART. Jag tittade igenom en utav mina gamla fototidningar och lärde mig hur man får sånna vackra stjärnor vid lampor ni vet? Jag ska försöka fota sånt snart så ni får se vad jag menar. Om jag lyckas, det vet man aldrig.

Sommarlängtan.

Jag suger på att blogga ! Haha. Jag plockade fram ett par slitna jeans som jag inte använder mer och tänkte fixa lite med dom. Men jag insåg att de redan var snygga som de var så jag klippte inte i dom. Det är lite hål här och var.. men de har slitits av sig självt. Det största hålet på knät uppkom när jag och min kompis cyklade in i en kruka. Haha. Tänker använda dom på sommaren till en snygg topp och massa fina armband. Låter nice huh? Jag har så mycket sommarkläder i tankarna va!? Funderar på att fixa lite med mina röda Converse. De är sådär härligt slitna ni vet? Åh, i somras målade jag ett hjärta på en utav skorna. Älskar dem, ren kärlek! Längtar något otroligt till sommaren så det är inte klokt!? Från det ena till det andra.. så ska jag äta massa godis ikväll. UNDERBART! Här har ni en go sommarlåt! (Låten börjar efter ca: 1 minut.)

Godis äääär gooootttt.

Det känns bra att jag endast hittar godispapper i min papperskorg när jag städar.

Update.

Okej, det var lite överskattat igårkväll faktiskt, men jag hade HIMLA kul ändå! Idag har jag fått gjort massa bra saker. Jag har bytt en tröja som det var fel på, slingat mitt hår och fått med mig sånna rullar till håret hem. Haha, sånna krullidutter ni vet? PAPILJOTTER HETER DET JU. Hur ballt som helst. Så nu ska jag bannemig lära mig att krulla mitt hår sådär vackert. Jag ska nog försöka sova bort min huvudverk snart faktiskt, är galet trött.
Åh, videon till denna låten är ju underbar!

Jag på krogen?

YOOO!
Ikväll blir det utång. Haha utgång!? Japp. Kan man ens kalla det för utgång om man inte är över 18? Jaja. Jag ska ut på krogen ikväll. Haha åh vad roligt det låter. Krogen.. Jag klippte mig idag också, och imorgon ska jag slinga håret. Himla tur att det är modernt med utväxt alltså, gillar dock inte den trenden men folk får gärna tro att jag har min utväxt med mening ikväll. Den ska färgas bort imorgon i vilket fall. Ni kan få se före/efter-bild då om ni vill. Ha en bra kväll för det ska jag ha!

Dangerous.


Sunset.


Sean Banan.

Ojoj, Sean den första banan var och sjöng lite. Självklart plåtade jag lite (fast det var svårt eftersom att folk trängdes.)

Shuffle.

HEJ!
Dagens fotoutmaning var att fota....................... SHUFFLE!
Här har ni en bild från dagen.

En sann grymmis.

SNART SKA JAG UT PÅ ÄVENTYR! Denna låten är oslagbar, en sann grymmis.

Fotouppdrag på G.

Imorgon ska jag på ett spontant fotouppdrag. Ska bli kul faktiskt. Har dock ingen aning om vilka inställningar som jag ska använda på kameran till just det som jag ska fotografera. Svårt. Fick avboka lite grejer imorgon, vilket är tråkigt. Men jag hoppas att allting löser sig ändå. Ni kommer säkert få se bilder efter morgondagen. Först då får ni veta vad för "challange" jag ska göra. SPÄNNANDE.

Job 2 do.


Ny bakgrund.

FIN BAKGRUND VA? JA. Ska försöka fixa ihop en ny header snart. Eller jag får nog be om hjälp till det också eftersom att jag är kass på sånt. Kände att jag behövde lite nytt här. ÅH BAKGRUNDEN ÄR SÅ FIN. Okej, det är en tegelvägg, men visst är den fin!?

Glad alla hjärtans dag.


Finbesök.

ÅH, söta lilla ekorren kom på besök idag. Undra hur ekorr-ungar ser ut? Tänk om det skulle skutta omkring massa mini-ekorrar. Åh vad gulligt.

Hey beautiful.



Jordin Sparks.


Tröttnar aldrig på denna.


Dagens inspirationsbild.


Bra dag.

TJENARE!
Idag har jag träffat en underbar vän! Vi fikade och gymmade. Vi råkade stöta till min kaffe-mugg så den trillade i golvet och det skvätte kaffe överallt. Haha. Jag kunde inte annat än att skratta, så himla roligt var det. Tur som tusan att den inte gick sönder alltså.
_____________________________________________________________________________________________
Lite fult att jag tar egna inspirationsbilder och lägger upp, men ni kanske inspireras lite iallafall? Jag tycker det är himla kul att fota sånt.
Här har ni "the song of the day" som killen säger i videon. GRYM.

Inspiration.

Här har ni en inspirationsbild från mig. Bloggar mer ikväll. PUSS.

Timeless.


I'm Back!

HEJHEJHEJ!
Nu ska jag försöka ta tag i bloggen. Jag har ju varit sämst på att blogga denna veckan. Men så kan det vara. Jag har behövt ha tankarna på annat, men nu är jag tillbaka. GOOOOOD. Jag har definitivt inte haft tid till att fota.. när fotade jag senast ens? Men egentligen är det jättesvårt att ha en blogg som är specifikt inriktad på en grej om man inte jobbar med den grejen. För jag har till exempel inte tid att fota varje dag & då får blogginläggen handla om musik exempelvis. Men det får funka.
_______________________________________________________________________________________________
Idag kollade jag lite kläder, men vet ni vad? Ingenting föll mig i smaken. Det enda som följde med hem var en festis. Eller inte ens den, för den drack jag upp på en gång. Ni ska bara veta hur trött jag är. Jag ska nog bädda ner mig med min marabou och min dator, hur nice?
Här får ni en cover på en bra låt.

Paus till imorgon.

Oj, Hej på er!
Vi gör såhär att jag tar en liten paus tills imorgon då denna veckan nästan är över, oki? BRA.
Ha en fin torsdagskväll & en bra fredag så skriver jag imorgonkväll. PUSS.

Hello there.

HEJ PÅ ER!
Allt bra? Jag själv är lite stressad inför det ena och det andra, men det löser sig. Denna veckan kommer bloggen inte vara på topp, men till helgen blir det ändring på det. Idag har jag köpt choklad som jag ska ha imorgon, GOTT. Ni kan ju notera det om ni vill. Haha. Jag ville bara kika in och säga helllllloooo. Slänger in en gammal bild som jag tycker är fin.

Moon.

YO!
Har precis ätit en påse godisbilar. MUMS. Hade inte haft några problem att käka upp en påse till. Kikade ut och såg värsta fullmånen. Fick en hyfsad bild på den tycker jag allt. Jag kan meddela att jag inte längre har photoshop, eftersom datorn som programmet låg på har kraschat. ÅHNEJ.

C.Curtis.


Haha.

Haha. Alltså detta är typ jag. SÅ MÅNGA GÅNGER jag har gjort sådär.

Monday.

ÅH ni vet när man är sötsugen och letar överallt efter choklad, men endast hittar nyttigheter såsom äpplen osv? ÅH VAD STÖRANDE. Kallt är det också. Vad väntade jag mig, det är måndag? Nä nu ska jag inte vara sån.

The eyes are the mirror of the soul.

Fotade mitt öga lite grann bara. Roliga bilder..... eller? Haha.

Det faller fruset regn från himlen.

Vaknade till snö (!?). Jag som vill ha sommar. Tur att jag har så gosiga raggsockar så jag inte fryser. Nu ska jag plugga lite fysik, hur kul på en skala? Typ 0.
PUSS!

Jag saknar.

ÅH.
Jag saknar hur det bränner under fötterna för att sanden är så varm.
Jag saknar den goda watermelon-shaken på stranden.
Jag saknar alla grymma&billiga t-shirtar och armband.
JAG SAKNAR ATT FOTA MASSA GRYMMA BILDER I GRYM MILJÖ.

Musiclover.

Jag har märkt att jag mest lyssnar på musik där killar sjunger och det är helt omedvetet.
Jag älskar verkligen musik.

Underbar.


Godis.

YO!
Här var det minsann ingen bra uppdatering inte. Gymmade hela fredagen faktiskt, ett kasst pass från min sida. Men jag träffade mina älskade vänner och vi hade ganska mycket att prata om. TJEJ-SNACK. Haha! Sen åt jag massa godis och det var hur gott som helst. Idag var det ju strålande väder, men jag har inte knäppt en enda bild. OUPS. Kikade lite kläder istället, men ingenting föll mig i smaken. Konstigt. Ikväll ska jag äta ännu mer godis, ÅH VAD GOTT. Jag var så himla bra och tog en bild på mitt godis igår med min iphone som ni kan få se.

Fantastisk.

Ja, jag ska sluta tipsa om massa grym musik. MEN denna var så otroligt bra.

Jake Miller.


Mat.

Dagens mat:
Thai-gryta som jag och Daniel stod för = 5/5 toasters!
Äcklig soppa = 1/5 toasters!
Min favoritmat, kycklingpaj = 5/5 toasters!
Glass, chokladsås, kolasås & banan = 5/5 toasters!
(Har dock bara bild på de två sista rätterna, men hoppas ni överlever ändå.)
GLASSEN VAR SÅ GOD VA!?

Galet grym.


Bra kommentar som gjorde min dag.

Denna kommentaren gjorde min dag. (Bilden hörde till inlägget där kommentaren var.)

Fråga:
Du har galet fin hy bruden! Hur tar du hand om den? :)
Kram!
Svar:
Tusen tack! Jag är sämst på att sköta min hy faktiskt, hehe. Jag får finnar och grejer, men vem får inte det egentligen? Jag använder mig faktiskt inte utav några produkter eller någonting, utan ser bara till att hålla ansiktet rent med tvål och vatten. Använder inte ens smink-borttagnings-medel, vilket jag egentligen borde. Jag använder dock inte så mycket smink. Jag har aldrig fattat grejen med BÅDE brunkräm och puder. Vad är grejen med det egentligen? Jag använder ett tunt laget brunkräm under vinterhalvåret bara och låter huden andas på sommaren. Hm.. mitt tips till dig är nog att tvätta ansiktet morgon och kväll kanske? Jag blev MEGAglad över denna kommentaren! VERKLIGEN! Så, ge fler komplimanger till varandra hörrni!
PUSS FINISAR.

Choklad.

Choklad kan nog vara det godaste som finns.

TJENA!
Roligt att du kikar in på min blogg. Jag startade denna bloggen eftersom att jag fotar väldigt mycket och vill dela med mig av mina foton & idéer. I hope you enjoy it!

RSS 2.0